Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Σήμερα στο σπίτι μας κερνάμε μπόλικες ευχές ζυμωμένες  με αγάπη πασπαλισμένες με ελπίδα και γαρνιρισμένες με πίστη.

Παρακάλεσα τους αγγέλους να ετοιμάσουν για εσένα την ομορφότερη τούρτα του κόσμου με υλικά απλά αλλά ευλογημένα.


 ΕΚΕΙΝΟΙ με ρώτησαν  ποια είναι τα υλικά που προτιμώ. Και το άφησα επάνω τους.Τους παρακάλεσα να αυτοσχεδιάσουν και να σου χαρίσουν την τούρτα που ΑΥΤΟΙ επιθυμούν.

Η τούρτα σου λοιπόν έχει το χρώμα της ελπίδας,την μυρωδιά της δύναμης και την γεύση της αγάπης.
Ξέρεις από μικρή είχα την απορία γιατί στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια .Το βρίσκω αν μη τι άλλο λίγο καταθλιπτικό γιατί επικεντρώνεται σε αυτό που φεύγει και όχι στον νέο χρόνο που προστίθεται στην ζωή σου.
Από εφέτος λοιπόν αρνούμαι να σβήνεις κεράκια .Εγώ θα τα ανάβω όλα και θα προσθέτω και ένα παραπάνω για τον χρόνο που έρχεται να προστεθεί στην ηλικία σου και που θα κάνει την ψυχή και την ζωή όλων όσων σε αγαπάνε ''πλουσιότερη''

.




8 σχόλια:

  1. Ανάβουμε όλοι λοιπόν από ένα κεράκι και η φλόγα του θ ανεβαίνει στον ουρανό. Όλα τα κεράκια της γης μπορούν ν ανάψουν μεμιάς κι η γη μπορεί να γίνει όλη, αυτά τα δυο χέρια σε στάση ικεσίας. Όλη η Αγάπη είναι φλόγα. Αλλά τίποτα δεν λάμπει πιο πολύ από το βλέμμα του.
    Χρόνια Πολλά Πολλά Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΒΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ.ΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Συμπληρώνω κι εδώ:
    Αυτός είναι ο πολυμήχανος Οδυσσέας. Αφ ότου πέρασε επιτυχώς τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, την Κίρκη και τις Σειρήνες, χωρίς να πλανευτεί από το τραγούδι τους, αφού έφαγε λωτούς και δυνάμωσε, αφού εξοστράκισε τους Κύκλωπες, ξεγέλασε τον Πολύφημο, πήρε τους ανέμους του Αιόλου παραμάσχαλα κι έτρεξε μ αυτούς, για νάρθει εδώ στην πατρίδα του στο νησί των Φαιάκων! Ώσπου να φτάσει του εύχομαι Χρόνια του Πολλά! και στέλνω τις ευχές με το ζέφυρο της Αγάπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ από καρδιάς να ζείτε χρόνια Πολλά, για να ακούτε γάργαρο το γέλιο και να φωτίζεστε από το λαμπερό βλέμμα του όμορφου νεαρού μας. Σ' αυτόν εύχομαι να μεγαλώσει, να τρανέψει, μ' άσπρα μαλλιά να διηγείται στα εγγόνια του, τις ιστορίες του Οδυσσέα που ανέφερε και η Τατιάνα μας η σοφή!!
    Κι ας μη σας ξέρω, τσιμπάω τρυφερόπιτα από λίγο, μου δίνει δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ.Χρειάζεται τρυφερόπιτα η ζωή για να μπορείς να την ζείς με την αξιοπρέπεια που της αξίζει.

      Διαγραφή
  4. Εγω δεν γνωριζω καποιον η καποιαν απο αυτην την αναρτηση.Ομως καταλαβα οτι ο Οδυσσεας ειναι ενα πολυ-πολυ σημαντικο προσωπο στην ζωη σας.Για αυτο ,σας ευχομαι απο την καρδια μου ,οτι καλυτερο .Πηρα και εγω λιγη τρυφεροπιτα.........πειραζει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To μυστικό για μία πετυχημένη τρυφερόπιτα είναι η μοιρασιά.Μπορείτε να παίρνεται όσα κομμάτια θέλετε και με την σειρά σας να φτιάχνεται την δική σας τρυφερόπιτα.Αν μπείτε και στις άλλες αναρτήσεις θα πάρετε μια γεύση από τα παρασκήνια.Υπάρχει και βιντεάκι που εξιστορεί όσο είναι δυνατόν την περιπέτεια που ζήσαμε και κατα κάποιον τρόπο συνεχίζουμε να ζούμε.Πάντα όμως με χαμόγελο,ελπίδα και πολύ τρυφερόπιτα.Ο Οδυσσέας είναι μία από τις επτά καρδιές μου απλά χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή